“HOE verbindt u ambitieuze doelstellingen aan concrete activiteiten?”

Freija KleijnenUncategorized

VOGSM² ALLEEN VOOR ECHTE LEIDERS

Op 7 mei 2019 start opnieuw een Masterclass in Management georganiseerd door IFBDin Sint-Martens-Latem – Auberge du Pêcheur.

Het betreft een op maat gemaakt programma voor creatieve entrepreneurs die op korte tijd een volledig inzicht en overzicht willen krijgen van alle essentiële bouwstenen van een MBA, maar dan in een veel kortere tijdspanne en geënt op uw bedrijfsomgeving. Eén van de werkinstrumenten waarmee we u laten kennismaken tijdens deze Mini MBA is de VOGSM² methode. Het DNA van het VOGSM² concept en de Business Markers methode is dat doelen goed individueel vertaald worden, met specifieke eigenaars en deadlines. We geven een antwoord op de vraag: “HOE verbindt u ambitieuze doelstellingen aan concrete activiteiten?”.

 VOLGENS IFBD ZONDER MEER DE BESTE INVESTERING IN UW PERSOONLIJKE CARRIERE

In een steeds veeleisender ondernemingsklimaat dat vandaag, meer dan ooit, de uiterste inspanning vraagt van uw medewerkers, heeft iedereen nood aan tal van werkinstrumenten om de job perfect te kunnen uitvoeren en telkens opnieuw het onderste uit de kan te kunnen halen. De druk die vandaag op uw organisatie en zo op u als professional staat, vereist een economisch denken gekoppeld aan strategische én sociale objectieven.  

Ik kijk er alvast naar uit om weer een top workshop te geven aan een klas vol ambitieuze managers en ondernemers met goesting om te groeien en te leren.