Killer presentation skills

Killer presentation skills

This training takes place on September 18, 2024
ENKELE VERONTRUSTENDE CIJFERS …

300 miljoen PowerPoint gebruikers maken elke dag 30 miljoen PowerPoint presentaties. En eerlijk is eerlijk: 95% van deze presentaties zijn ronduit slecht. Want 33% van de mensen is bang om een ​​presentatie te maken. 75% is bang om er een te geven. En nog eens 60% twijfelt aan de eigen presentatie. Maar slechte presentaties hebben al meer carrières gekraakt, dan gemaakt …

MET DE RUG NAAR HET PUBLIEK

En ongetwijfeld heeft u al meerdere van deze slechte presentaties bijgewoond. Of misschien zelf gegeven?

Als toehoorder valt u net niet in slaap. U wordt bedolven onder sheets vol data, voorzetsels, bijvoeglijke naamwoorden en zinloze bijwoorden. U herkent de rug, maar niet het gezicht van de spreker. En wat was nu eigenlijk de boodschap van de presentatie?
Als spreker stopt u meer tijd in uw PowerPoint-slides dan in de boodschap van uw presentatie. Samen met uw toehoorders staart u naar het scherm. En na afloop van uw presentatie bent u verbaasd dat – in de verplichte Q&A – geen enkele vraag volgt. Maar was u wel zo helder en overtuigend?

KILLER PRESENTATION SKILLS

Of u nu een ervaren spreker bent of net begint, deze workshop helpt u om uw impact te vergroten, uw zelfvertrouwen te verhogen en uw presentaties memorabel te maken. U leert hoe u een overtuigende presentatie maakt,  hoe u uw zenuwen overwint, hoe u uw publiek echt betrekt bij uw verhaal en hoe u moeiteloos uw toehoorders bespeelt.

DOOD DOOR POWERPOINT

Het virus “PowerPoint” kiest haar slachtoffers zorgvuldig uit. Aandacht, interesse en inspiratie zijn haar geliefkoosde slachtoffers. Verveling, ergernis en frustratie haar typische symptomen. Deze training leert u effectiever te presenteren zonder PowerPoint. PowerPoint is niet slecht, maar wordt te vaak slecht gebruikt. Vaak als manual bij een training of als virtueel geheugen voor de spreker. En laat dit nu niet de bedoeling zijn. Want u wilt niet dat uw publiek leest … zij moeten luisteren.

SPREEK ALS EEN CEO, NIET ALS EEN ENTERTAINER

Een goede spreker is niet per sé een geweldige performer die met cliffhangers, woordspelingen en vol humor het publiek inpakt. Een goede spreker is helder, overtuigend en zet aan tot actie. En laat dit nu precies de kenmerken van een goed CEO zijn. Goed spreken is niet het voorrecht van een topmanager, maar het helpt zeker om er één te worden.

Maybe you are also interested in our other trainings:

Experts:

Bob De Rydt
Speaker: Bob De Rydt

Over the past few months, Bob has been guiding small and big companies, as well as non-profit organizations, with their challenges on positioning, strategy, internal values, and their customer journey. His organizational skills, his strong process mind, and his ability to quickly adopt to his customer’s environment are widely appreciated by his clients. Next to his strategic, customer or people projects, Bob has also been facilitating successful trainings in presentation skills, pitching, and customer centricity. This both for companies, as well as networking organizations.

Related tools:

BusinessMarkers Tools - Killer Presentation Skills

Interested in participating?

Register now and join the training!

Learn more about

Business Markers

Tell us who you are, what you want or how we can help you…

Contact us...
Belgium

Tel: +32 2 808 83 95
hello@businessmarkers.com

Germany

Tel:+49 2161 56 33 864
ina@businessmarkes.com

Billing details...
Belgium

Business Markers Cvba
Naastveldstraat 156, 9160 Lokeren, Belgium
VAT BE 0670.618.804 – IBAN: BE91 6451 0265 9276

Germany
Business Markers GmbH & Co. KG
Am Nordpark 3, 41069 Mönchengladbach
DE325259364