Hr Business Partner: masterclass

Hr Business Partner: masterclass

This training takes place on October 3, 2024

Digitalisering, agility… deze evoluties veranderen de formele en de psychologische relatie tussen werknemer en werkgever. Dat heeft een impact op de positionering en het portfolio van hrm. Alleen goede operationele producten leveren is niet genoeg. Hr moet een strategische partner zijn die bijdraagt aan de organisatiedoelen en de rollen vervult van de organisatiestrateeg, change-agent en talentmanager. Een strategisch en duurzaam mensbeleid en een wendbare organisatie maken vandaag het verschil. De hr-afdeling is hiervoor samen met het lijnmanagement verantwoordelijk. Een strategisch partnership tussen hr en het lijnmanagement is dan ook fundamenteel voor het succes van je organisatie.

Tijdens deze masterclass ontdek je hoe je een strategische partner bent voor het lijnmanagement en hoe je de hr-missie en visie afstemt op de organisatiedoelen. Je verwerft de kerncompetenties van een succesvolle businesspartner en groeit uit tot een volwaardige sparringpartner en adviseur voor het managementteam.

Maybe you are also interested in our other trainings:

Experts:

Lucia Soetens
Speaker: Lucia Soetens

Today Lucia guides organizations in the development of their Company, Cultural and/or Marketing plans by combining her strategic talent with strong communication skills and a great deal of pragmatism. Her passion is to increase employee engagement in every organization, guiding the implementation of a straightforward model that she developed. Lucia coaches individuals & teams in their process of change, on their way to an even better result.

Interested in participating?

Register now and join the training!

Learn more about

Business Markers

Tell us who you are, what you want or how we can help you…

Contact us...
Belgium

Tel: +32 2 808 83 95
hello@businessmarkers.com

Germany

Tel:+49 2161 56 33 864
ina@businessmarkes.com

Billing details...
Belgium

Business Markers Cvba
Naastveldstraat 156, 9160 Lokeren, Belgium
VAT BE 0670.618.804 – IBAN: BE91 6451 0265 9276

Germany
Business Markers GmbH & Co. KG
Am Nordpark 3, 41069 Mönchengladbach
DE325259364